Doc.Collins Moonshine

Ik heb altijd al de drang gehad om mijn eigen drank te maken, mede denk ik door mijn roots.
3 Jaar geleden toch maar eens voorzichtig begonnen om wat te mengen.

Na een vakantie in Sicilië, daar vrienden gemaakt te hebben  en via een goede vriend pure alcohol gekregen te hebben, begonnen met verdunnen en langzaam op een smaak komen.

Daarna bleek het heel moeilijk om een distilleerder te vinden, die ten eerste aan mijn concept wou meewerken.
Ten tweede een die niet meteen 10.000 liter wilde maken!Mijn droom werd steeds moeilijker om te realiseren, en af en toe haast onmogelijk. Ook de wat kleinere distilleerders zagen het allemaal niet zitten, ik zag mijn droom dan ook versplinteren voor mijn ogen.
Maar als ik iets niet doe en nooit gedaan heb, dan staat dat voor mij gelijk aan opgeven.
Ik moest en zou mijn droom uitvoeren!
Mede ook door alle drukte met mijn tattoo studio’s  is het allemaal een intensieve opgave geweest om dit leven in te blazen.

Toen ik de moed haast opgegeven had, kwam ik door stom toeval met een distilleerder in contact, die mijn idee enthousiast deelde: een ambachtelijk gebotteld product met puur handwerk, en elk etiket, elke zegel handmatig geplaatst voor de authenticiteit die voor mij heel belangrijk is.

Na over en weer ideeën te hebben uitgewisseld, gingen we vrij snel van enkele proefsamples naar een eindproduct, waar ik mij helemaal in kan vinden. Niet te scherp, niet te zoet en met een heerlijke afdronk.
Ik hoop dat onze Moonshine bij eenieder in de smaak zal vallen.

Na een uitgebreide proeverij werd mijn eigen gevoel al snel  bevestigd,  en ben ik echt mega trots op dit unieke product!|Onze Moonshine smaakt heerlijk bij vlees, en ook bij gans en wild is het een heerlijke toevoeging.

Doc.Collins African Sunset

De smaak van de African Sunset kwam door onze huwelijksreis door Zuid-Afrika.
De heerlijke vruchten en smaken, rust en kleuren van dat land en ook mensen en vriendschappen die gesloten zijn  schreeuwden  om een likeur!
Je proeft de warmte, zoetheid en rust en ook de laid back mentaliteit van Kaapstad terug in de perzik likeur.
De luxe perzik likeur smaakt puur heerlijk, maar ook gemixt met onze Doc. Collins energie drank is hij heerlijk.Smaakt ook heerlijk bij diverse vlees gerechten, bij een kaasplankje of als aperitief.

Laat je verbazen door deze unieke smaak beleving!