Privacyverklaring Doc.Collins

Doc.Collins respecteert alle privacygebonden informatie van haar relaties die via welke weg dan ook tot haar komt. Al uw persoonlijke informatie wordt vertrouwelijk behandeld en daar waar noodzakelijk schriftelijk vastgelegd en beveiligd bewaard. Uw gegevens worden niet aan derden verkocht.

Het gebruik van uw gegevens bij het plaatsen van een (online) bestelling van producten

Hierbij worden uw gegevens gebruikt en opgeslagen om uw (online) bestelling zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen tot en met de levering, facturering en betaling. In de gevallen dat Doc.Collins gebruik maakt van een externe vervoerder om uw bestelling bij u af te laten leveren zullen uw n.a.w.-gegevens noodzakelijk aan derden moeten worden verstrekt. Ook die partijen zijn wettelijk verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. Voor een goed verloop van het bestelproces en het u op de hoogte kunnen houden van de status van uw bestelling, maakt Doc.Collins gebruik van uw n.a.w-gegevens, uw e-mailadres en indien vertrekt eventueel uw telefoonnummer.

Hoe lang worden uw gegevens bewaard?

Bij het bestellen van producten, dus zodra er sprake is van facturering, worden uw gegevens op basis van belastingwetgeving minimaal 7 jaar bewaard.

Het recht op klagen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Wanneer u van mening bent dat er door Doc.Collins onzorgvuldig met uw gegevens wordt omgegaan, kunt u zich wenden tot de Autoriteit Persoonsgegevens.

Voor vragen en/of aanmerkingen m.b.t. het privacybeleid van Doc.Collins kunt u contact opnemen via de onderstaande gegevens.

Doc.Collins

KvK 09160370

Kerkstraat 76
7011 CP Gaanderen

www.doccollins.nl