Moonshine in verschillenbde smaken maar alleen met de beste verse ingredienten. Je gaat dus aan de eigen gestookte whiskey of wkisky dat is afhankelijk waar je vandaan komt. Lekkere zachte en sterke likeur, natuurlijk lekkerre hapjes en iets te roken van Steenbok Sigaren.

Je kan de Doc Collins Moonshine Experience alleen reserveren voor zaterdag en zondag dus laat in jouw reserveringsbericht, de dag en het dagdeel achter in het contact formulier en laat weten op welke dag je de Moonshine Experience wil reserveren. Exacte tijden kunnen eventueel afwijken i.v.m. reistijd: We komen zonder extra kosten in een omtrek van 30 KM rondom Gaanderen. Voor grotere afstanden worden in overleg voorrijkosten in rekening gebracht.

Wat u gaat beleven:
We gaan 7 verschillende whiskey’s, moonshine en rum proeven begeleid met zelf gemaakte amuses. Elk hapje hoort bij een specifiek drankje voor de ultieme smaak beleving. We sluiten de tasting af met een vers bereide cocktail of een hand gerolde sigaar uit Hondouras speciaal geselecteerd door Steenbok sigaren.

Voor bedrijven:
De Moonshine Experience is ook te boeken voor bedrijven, vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Tijden:
De Moonshine experience is te boeken op:
Zaterdag op afspraak
Zondag  op afspraak

Prijzen:
4 personen: €70,- p.p.
5 personen: €65,- p.p.
6 personen: €60,- p.p.
7 personen: €55,- p.p.

Maximaal 10 personen