Mobile bar
  Dit is een whiskey tasting om niet te vergeten, boek daarom de veel gevraagde Moonshine Experience snel op een beschikbare datum. Likeuren, Whiskey of whisky’s, Rum en natuurlijk verschillende smaken Moonshine’s met de beste verse ingredienten. Of het dus whiskey of wkisky is leggen we je graag uit tijdens de beleving zelf. Geniet van de lekkere zachte en sterke likeur, met lekkerre hapjes en iets te roken van Steenbok Sigaren.

  In deze onvoorspelbare tijden kan je beter de controle in eigen hand nemen. Met dit concept kunt u op eigen terrein een gezellige middag manifesteren zonder gedoe. Door middel van de werkwijze zijn we ‘corona proof’ en door de gezelligheid naar u toe te halen kunt u genieten in een gesloten bubbel.

  Je kan de Doc Collins Moonshine Experience alleen reserveren voor zaterdag en zondag dus laat in jouw reserveringsbericht, de dag en het dagdeel achter in het contact formulier en laat weten op welke dag je de Moonshine Experience wil reserveren. Exacte tijden kunnen eventueel afwijken i.v.m. reistijd: We komen zonder extra kosten in een omtrek van 30 KM rondom Gaanderen. Voor grotere afstanden worden in overleg voorrijkosten in rekening gebracht.

  Wat u gaat beleven:
  We gaan 7 verschillende whiskey’s, moonshine en rum proeven begeleid met zelf gemaakte amuses. Elk hapje hoort bij een specifiek drankje voor de ultieme smaak beleving. We sluiten de tasting af met een vers bereide cocktail of een hand gerolde sigaar uit Hondouras speciaal geselecteerd door Steenbok sigaren.

  Voor bedrijven:
  De Moonshine Experience is ook te boeken voor bedrijven, vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

  Tijden:
  De Moonshine experience is te boeken op afspraak:

  Prijzen:
  4 personen: €70,- p.p.
  5 personen: €65,- p.p.
  6 personen: €60,- p.p.
  7 personen: €55,- p.p.

  Maximaal 10 personen