Bij Doc Collins draait alles om passie, ambacht en het creëren van iets unieks. Het verhaal achter onze Moonshine begint met een diepgewortelde drang om iets bijzonders te maken, geïnspireerd door onze roots en de liefde voor het ambacht.

Drie jaar geleden begon het avontuur. Na een inspirerende vakantie in Sicilië, waar vriendschappen werden gesmeed en pure alcohol werd verkregen, begon het experimenteren met het mengen en proeven. Het was een proces van vallen en opstaan, van zoeken naar de perfecte smaak en het vinden van de juiste distilleerder om mee samen te werken.

Het leek bijna onmogelijk om een partner te vinden die het concept van ambachtelijkheid en authenticiteit deelde. Maar opgeven stond niet in ons woordenboek. Ondanks de drukte van onze tattoo studio’s bleven we vastberaden om onze droom te realiseren.

En toen, bijna op het punt van opgeven, kwam het geluk om de hoek kijken. Een distilleerder die ons idee omarmde en samen met ons werkte aan een product dat voldeed aan onze visie van ambachtelijkheid en kwaliteit. Handgemaakt, elk etiket en elke zegel met zorg geplaatst voor een authentieke ervaring.

Van proefsamples tot het uiteindelijke product, elke stap in het proces werd met liefde en toewijding genomen. Het resultaat? Een Moonshine die niet alleen heerlijk smaakt, maar ook perfect past bij verschillende gerechten, van vlees tot wild.

Onze Moonshine vertelt een verhaal van doorzettingsvermogen, passie en ambacht. We zijn trots op ons unieke product en hopen dat het de harten (en smaakpapillen) van velen zal veroveren.

Probeer het zelf en laat je meevoeren door de authentieke smaken van Doc Collins Moonshine. Cheers op het leven en de ambachtelijke kunst van het distilleren! 🥃✨